Projekter

Vildspil er en trio der undersøger krydsfeltet mellem jazz, folk og klassisk musik.

Projeket udspringer af et kompositorisk undersøgelsesprojekt, som del af Benjamins studie på den genreneutrale solistuddannelse “Contemporary Creative Artist” på Syddansk Musikkonservatorium.

Projektets formål var at undersøge grænselandene mellem forskellige musikalske samtaler, hvor hver musiker kom med hver deres håndværk, forudsætninger og forforståelse for musik.

Hvad sker der i dette grænseland?

Hvilke genrer opstår når musikerne kommer fra hver deres baggrund?

Vi drager ud i en søgen efter forståelse af os selv, i vores samtid og stiller spørgsmål til troværdigheden ved os selv som kunstnere. 

Det er der kommet denne trio ud af, som ønsker at bidrage med deres bud på ny nordisk musik i krydsfeltet mellem jazz, folk og klassisk musik.


    Nufolk Global Connections Ochestra er et europæisk orkester bestående af 12 musikere fra Danmark, Letland, Belgien, Ungarn, Spanien og Italien.


    Púlk er folkemusikkens urolige dreng i klassen, som nu er blevet voksen og vil fremad for at berige både ind- og udland med deres Bastard-Folk. Med skrigende klarinet, båthorn og overdrive-harmonika river Pùlk ved ens forståelse for den folkelige musik, som skaber den fuldendte forvirring søndag morgen, hvor du spørger dig selv om du var til folkefest eller en rockkoncert.


    Tyrolerband er et dansk orkester som spiller til oktober- og bierfester i både ind- og udland.

    da_DKDA